12/11/2017

Dia més curt. Sessió de curts Bandarra. 16/12/2017

El cineclub Barcelona espai de cinema s'afegeix a la celebració de El dia més curt

16 de desembre 2017.- 20hores: DIA+CURT 2017- CURTS BANDARRES al Bar Candela

Ens trobarem al Bar Candela al Raval (Plaça Salvador Seguí - al costat de la Filmoteca de Catalunya) a partir de les 20:00h per prendre una birra i una tapeta i veure una sel·lecció de curts bandarres... i després, els que vulgueu us podeu quedar a celebrar amb nosaltres l'Aniversari del BEC.

La sessió més gamberra, els curts més divertits i passats de rosca. Per posar cap per avall totes les convencions i tabús. Amb pel·lícules procedents d’alguns dels festivals membres de la Catalunya Film Festivals.

(61 min.) Recomanat per a majors de 16 anys.

 

THUNDER ROAD

Jim Cummings (13’, EUA, 2016)
El James assisteix al funeral de la seva mare, que ha mort als 59 anys. Surt al presbiteri a dir unes paraules als seus familiars i amics. Sembla nerviós. La seva actitud s’anirà tornant d’allò més delirant conforme avança el discurs, filmat en un únic pla seqüència. Film guanyador al festival de Sundance. (Pel·lícula seleccionada per l’AMERICANA)


MOMS ON FIRE

Joanna Rytel (13’, Suècia, 2016)
Com és estar embarassadíssima a només quatre dies de sortir de comptes? T’agradaria fer-te una palla però ni tan sols hi arribes, el teu xicot és un avorrit de merda i tu només vols passar una bona estona. I aleshores passa. Estàs embarassada. Una altra vegada. Ecs! (Pel·lícula seleccionada pel MECAL)



LES LÉZARDS

Vincent Marriette (14’, França, 2012)
En Leon i el seu amic Bruno estan en uns banys turcs, on en Leon havia quedat amb una noia que va conèixer per Internet. Els nostres dos herois experimenten trobades estranyes i revelacions en forma de vapor, mentre febrilment esperen l’arribada hipotètica d’aquesta misteriosa desconeguda. Tot un clàssic del circuit de festivals en la seva època. (Pel·lícula seleccionada pel FEC Festival)


MADE IN SPAIN

Coke Riobóo (11’, Espanya, 2016)
Un retrat surrealista en miniatura de dimensions èpiques es desenvolupa a una solejada platja espanyola. Curtmetratge stop-motion amb figures en miniatura a escala H0. (Pel·lícula seleccionada pel FILMETS)

 

 

 

 

 

KLAUS, CONDUCTOR DE CARRETONS

Jorg Wagner, Stefan Prehn (10’, Alemanya, 2001)
Klaus acaba de passar la seva prova de conducció de carretons elevadors, però el seu primer dia a la feina resulta ser un veritable repte. Un homenatge a les pel·lícules educatives de seguretat en el treball. (Pel.lícula seleccionada per Marvin&Wayne)



No hay comentarios: