9/13/2016

Lectures en 35mm. Converses sobre llibres de cinema. "Paul Verhoeven". Conversa amb l'autor i Judith Vives



Comencem una nova activitat de la ma de Filmoteca de Catalunya i l'Associació de Crítics i Escriptoirs Cinematogràfics (ACECC). Es tracta de "Lectures en 35mm". L'objectiu és el foment de la lectura de llibres de cinema i conversar amb experts, cinèfils i autors sobre els llibres que anirem presentant, en principi, cada mes. Volem fomentar l'esperit crític i presentar novetats bibliogràfiques cinematogràfiques.

Comencem amb el llibre "Paul Verhoeven" de Jordi Revert i publicat per Cátedra. El mateix autor conversarà amb Judith Vives, de l'ACECC per parlar del llibre i del realitzador de "Robocop". L'editorial ha cedit algun exemplar per sortejar entre el públic assistent.

Dos dies després, s'estrena la nova peli de Verhoeven, "Elle" amb Isabelle Huppert. La distribuïdora del film "Avalon" ha cedit tres invitacions dobles per poder anar a veure el film.

La conversa tindrà lloc al Cafè de les Delícies (Rambla del Raval 47) fins esgotar l'aforament. L'entrada és gratuïta, la consumició obligatòria. Serà el dimecres 28 de setembre 2016 a les 19,15h.  Arribeu amb temps per agafar lloc!!!

Gràcies a:







No hay comentarios: