4/23/2013

CINEMA D'ANIMACIÓ I MÚSICA EN DIRECTE

El dia 19 de maig a l'Espai Jove La Fontana realitzarem un passi especial conjuntament amb l'associació Nonstop Barcelona animació, dins les activitats que organitza en el marc de la Mostra Internacional d'animació de Barcelona

Es tracta de la projecció de films animats de Lotte Reiniger musicat en directe pel músic Josep Maria Baldomà. Serà la clausura de la setmana de la Mostra internacional d'animació que organitza aquesta associació. 
Aquestes animacions amb siluetes i realitzades als anys 20 i 30 són una mostra de la formidable animació d'aquesta realitzadora alemanya. Serà una projecció ben diferent!

Els socis del BEC tenim entrada gratuïta. El cost de l'entrada és de 10€ per la resta del públic. Es poden comprar aqui.  A les 19,30h a l'Espai Jove La Fontana. Carrer Gran de Gràcia, 190. Metro Línia 3: Fontana.

JOSEP MARIA BALDOMÀ

Pianista, Acordionista, Arranjador, Productor, Compositor.

Nascut a Lleida al 1976 i establert a Barcelona desde fa 18 anys, Baldomà ha compaginat la seva tasca com a compositor àudiovisual amb les seves col.laboracions en l'anomenada música independent de la ciutat de Barcelona. L'hem pogut escoltar creant teclats, pianos, acordions i arranjaments per a grups consolidats del panorama com Refree, Love of Lesbian, o Sidonie, grabant discos i tocant en directe en gires internacionals. A banda d'aquestes sessions, Baldomà ha desenvolupat una trajectòria paral.lela com a músic d'encàrrec i també com a improvisador d'avantguarda, com a creador sonor per a espectacles teatrals, per a cinema mut primitiu i per a cinema d'animació. Com a compositor ha participat al Festival de Cinema d'Animació de Catalunya amb les japoneses Pika Pika, al centre d'Art Contemporani Arteleku de Donosti, a la Filmoteca de Catalunya o al programa de divulgació Redes d'Eduard Punset. Com a músic l'hem vist tocar al Primavera Sound, al Fib de Benicàssim, o recentment al Festival Voll-Damm de Jazz de Barcelona, sempre a la segona fila de formacions interessants. Escoltant les creacions de Baldomà podem esbrinar les influències de grans melodies pop, harmonies provinents del jazz, investigació d'avantguarda, homenatges sentits a Carles Santos, a Brad Mehldau, a Mompou, a Guy Glucevsek, a Ennio Morriconne, a John Zorn, a John Brion, a Yann Tiersen, a Marc  Ribot o a Tom Waits.

Més informació www.baldomusic.com





No hay comentarios: